Me to you

For all you Mallorcalovers och ni som tänker besöka Mallorca, här kommer tips på häftiga ställen:


Puro beach- En beachclub med pool, hav, atmosfär, goda drinkar och härligt folk. Det är ganska dyrt( solstol kostar mellan 250- 400 kr beroende på läge) men det är helt klart värt att åka dit och leva livet en heldag.



Na Burgesa
- Den coolaste restaurangen jag varit på. Inte nog med att de hade god mat utan utsikten var helt otrolig. När du sitter där uppe och njuter av maten har du utsikt över HELA palmabukten. Det kändes nästan som att vara i ett flygplan påväg inför landning.

Abaco/Abacanto-En bar som startades av två killar som de döpte till Abaco men när de sen skilldes åt behöll den ena killen Abaco och den andra startade en liknande bar som han döpte till Abacanto. Barerna har väldigt hög standard, när du sitter där inne känns det som du är i ett slott. Omgivningen är full av färsk frukt och blommor och varje kväll kl 24.00 faller det ner rosenblad från taket och ner i hela lokalen. Det är ett ganska hippt ställe så man får räkna med att betala 20E för en drink.

Deía- Jag är ingen bergsmänniska men när jag kom in i bergsbyn Deía blev jag helt såld. Det är världens mysigaste lilla by med små gathus inne i centrum och precis utanför ligger alla mansions där bla Elton john, Michael Douglas, Andrew lloyd Webber och många musiker bor. Där kan du sitta en dag på en restaurang när den ena efter den andra kändisen stiger in. En invånare i byn berättade att ibland kommer en av musikerna ner(minns inte namnet) till byn och sätter sig och spelar för restauranggästerna.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0